Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
hamburger overlay

Julkaistu

13.05.2020

Kokeile mySugr-sovelluksen Pro-versiota 6 kuukautta ilmaiseksi

Accu-Chek-verensokerimittareiden käyttäjille mySugr Pro on ollut ilmainen jo pitkään. COVID-19-pandemian johdosta tarjoamme Pro-version ja sen monipuoliset ominaisuudet kaikkien diabeetikoiden käyttöön veloituksetta kuuden kuukauden ajaksi.

mySugr on yksi markkinoiden johtavista diabetesalustoista, jolla on yli 2 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää ja 4,6/5 tähden arvio App Store- ja Google Play –sovelluskaupoissa. Ja hyvästä syystä: työkalun avulla ratkaiset monia päivittäisiä haasteita ja helpotat diabeteksen hoitoa älypuhelimesi avulla.

Avoimena ja itsenäisenä alustana, mySugr mahdollistaa saumattoman tiedonsiirron monista eri verensokerimittareista. Mittaustulokset siirtyvät automaattisesti sovellukseen yhdistetystä mittarista, tai voit kirjata mistä tahansa verensokerimittarista saamiasi tuloksia sovellukseen käsin. mySugrin avulla potilas saa tukea päivittäisiin hoitopäätöksiin, jotka tehdään yhdessä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa.

mySugr loungekuva

 

 

Pro-version avulla saat käyttöösi hyödyllisiä lisäominaisuuksia

Sovelluksesta on saatavilla ilmainen versio sekä lisäominaisuuksilla varusteltu maksullinen Pro-versio. mySugriin voit kirjata muun muassa verensokeriarvoja, aktiivisuusdataa, hiilihydraattimääriä, aterioita, insuliiniannoksia ja mielialamerkintöjä. Niiden avulla muodostat kattavamman käsityksen verensokeriarvoistasi ja diabeteksesi hoidon tilasta. Pro-version myötä saat käyttöösi hyödyllisiä lisäominaisuuksia, kuten ruokakuvien tallentamisen päiväkirjaan, muistutusten lisäämisen, sekä PDF-raportit, joita voit hyödyntää seuraavassa tapaamisessasi hoitohenkilökunnan kanssa.

Tukeaksemme diabeteksen hoitoa COVID-19-pandemian aikana tarjoamme mySugr Pron veloituksetta (normaalisti 2,99 euroa kuukaudessa tai 27,99 euroa vuodessa) diabeetikoille kuuden kuukauden ajaksi. Tarjous on voimassa 30. syyskuuta 2020 asti ja jokainen käytäjä voi hyödyntää sen kerran. Pro-versio on tällöin käytössä veloituksetta 185 päivää aktivointipäivästä. 

Lataa sovellus aloittaaksesi Pro-version käyttö

Aloita näillä 4 helpolla askeleella:

 1. Lataa mySugr-sovellus App Store tai Google Play –sovelluskaupoista
 2. Luo oma mySugr-käyttäjätilisi
 3. Ota käyttöön mySugr Pro-ilmaiseksi, jotta saat käyttöösi PDF-raportit ja muut lisäominaisuudet. (Katso tähän alta tarkemmat ohjeet)
 4. Siirrä mittaustulokset automaattisesti suoraan Accu-Chek®-verensokerimittaristasi tai Apple Healthin kautta, tai kirjaa mittaustulokset sovellukseen käsin.

Näin saat mySugr Pron käyttöösi ilmaiseksi 6kk ajaksi

Uusi käyttäjä - kun olet ladannut sovelluksen ja tehnyt käyttäjätilin, aktivoi Pro–versio näin:

 1. Mene englanninkieliselle sivulle: http://shop.mysugr.com/en/voucher
 2. Syötä koodi: 2020-2020-2020
 3. Paina oranssia painiketta, jossa lukee ”Activate voucher now!”
 4. Syötä sähköpostiosoitteesi ja tarkista sähköpostiisi tullut aktivointikoodi.
 5. Syötä saamasi vahvistuskoodi.
 6. Onnea! Nyt olet mySugr Pro-version käyttäjä.

Vanha mySugr-käyttäjä - näin aktivoit Pro –version:

 1. Mene englanninkieliselle sivulle: http://shop.mysugr.com/en/voucher
 2. Syötä koodi: 2020-2020-2020
 3. Paina oranssia painiketta, jossa lukee ”Activate voucher now!”
 4. Syötä sähköpostiosoitteesi ja paina "Continue".
 5. Kirjaudu sisään mySugr-käyttäjätilillesi antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi, ja paina "Redeem".
 6. Onnea! Nyt Pro-versio on käytössäsi.

Tarjous on voimassa aikuisille eli yli 18-vuotiaille diabetesta sairastaville henkilöille 30. syyskuuta 2020 asti. Accu-Chek®-verensokerimittareiden käyttäjät eivät tarvitse erillistä aktivointikoodia Pro-version käyttöönottoon, sillä se aktivoituu automaattisesti yhdistettäessä Accu-Chek®-mittari mySugriin.

Share