Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
hamburger overlay

Accu-Chek LinkAssist

Tuotteen kuvaus

Accu-Chek LinkAssist on automaattinen -asetinlaite Accu-Chek FlexLink -infuusiosettejä varten helppoa, hallittua, käytännöllisesti katsoen kivutonta automaattista kanyylin asetusta varten.

Käyttöohjeet

Ominaisuudet
 • Yhdenmukainen kanyylin pistäminen automaattisen asetuksen ansiosta.
 • Nopea, helppo ja käytännöllisesti katsoen kivuton kanyylin asetus.
 • Automaattinen asetus on helppo ja mukava, koska sen voi tehdä vain yhtä kättä käyttäen, mikä helpottaa kanyylin asettamista hankaliin pistoskohtiin
Tekniset Tiedot
Korkeus (valmisteluvaihe):

64,1 mm

Korkeus (valmiina kanyylin asetukseen):

89,5 mm

Leveys:

78,6 mm

Syvyys:

27,5 mm

Yhteensopiva infuusiosetti:

Accu-Chek FlexLinkjossa sininen pidike

Asetuspanokulma:

Suora, 90°

Pakkaus:

1 asetin laatikkoa kohden

Käyttötapa
 1. Pese kätesi ennen käyttöä. Valitse sellainen kohta, joka ei ole housujen (tai hameen) vyötärönauhan eikä luiden, arpikudoksen, navan tai viimeksi käyttämäsi infuusiopaikan kohdalla.
 2. Valmistele kohta omalta terveydenhoidon ammattihenkilöltäsi saatujen ohjeiden mukaan. Anna asetuskohdan kuivua ennen pehmeän kanyylinpaikalleen laittoa.
 3. Työnnä asettimen yläosa (harmaa) sen alustaan (sininen). Asetin on nyt viritettynä. Tämä vaihe lukitsee turvakytkimen ja tekee automaattisesti kanyylin asetuksesta turvallisen.
 4. Pidä kiinni kanyylista sen läpinäkyvästä kanyylisuojasta ja sinisen pidikkeen osoittaessa ylöspäin, laita se asettimen aukkoon, kunnes tunnet sen lukkiutuvan paikalleen.
 5. Irrota varovasti kanyylin läpinäkyvä suoja, kiertämällä ja vetämällä samanaikaisesti. Poista kiinnityslaastarin suojapaperin molemmat palatkiinnityslaastarin pinnasta.
 6. Pidä asetinlaitteen alustaa (sininen) lujasti yhdessä kädessä ja vedä toisella kädellä yläosa (harmaa) ulos niin pitkälle kuin se nousee. Avaa turvakytkin.
 7. Paina vapautusnappia.
 8. Tasoita kiinnityslaastarin pinta ja vedä sormiasi sitä pitkin. Tämä varmistaa hyvän pidon. Pidä kiinnityslaastarin pintaa paikoillaan, paina kevyesti sinisen pidikkeen kiinnikkeitä ja vedä se irti kanyylista.
 9. Ohjainneula irrotetaan pitämällä kiinnityslaastaria lujasti kehoasi vasten. Vedä ohjainneula suoraan ulos sinisestä nupista.
 10. Yhdistä katetri kanyyliin. Liitettäessä pitää kuulua napsahdus. Täytä kanyylin tyhjä tila 1,0 yksikön boluksella. Käynnistä pumppu.

 

Lisävarusteet

 • Accu-Chek FlexLink -infuusiosetti
 • Käyttöopas