Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
hamburger overlay

Tietoa meistä

Roche Diabetes Care on Accu-Chek© –tuotteiden valmistajana johtava verensokerin seurantalaitteiden ja insuliinipumppujen valmistaja. Yli 40 vuoden kokemuksella pyrimme auttamaan diabeetikkoja seuraamaan ja hallitsemaan verensokeriaan paremman elämänlaadun saavuttamiseksi.

Yhteistyössä terveydenhuollon ammattilaisten, valtion virastojen ja terveydenhuollon instituutioiden kanssa pystymme tarjoamaan innovatiivisia, potilaiden ja terveydenhuollon ammattilaisten tarpeita vastaavia tuotteita sekä ratkaisuja diabeteksen hoitoon. Pyrimme jatkuvasti kehittämään uusia tuotteita ja ratkaisuja voidaksemme taata paremman verensokerin hallinnan asiakkaillemme.

Tuotteemme ja palvelumme pyrkivät muuttamaan potilaan elämänlaatua parempaan. Roche tarjoaa laajan valikoiman diagnostisia testejä ja laitteita, joilla on keskeinen ja uraauurtava merkitys integroidun terveydenhuollon ratkaisuissa. Tuotteemme kattavat kaikki hoidon vaiheet varhaisesta havainnoinnista, tarkkaan seulontaan, arviointiin ja seurantaan. Roche on sitoutunut poikkeukselliseen asiakastyytyväisyyteen, joka on saavutettu alamme omistautuneiden ja lahjakkaiden ihmisten avulla, ja jonka ansiosta olemme saavuttaneet johtavan asemamme terveydenhuollon alalla

Jaa