Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
hamburger overlay
Still can't find what you need?

Haluamme sinulta palautetta!

SIIRRY >

Accu-Chek Rapid-D Link

Tuotteen kuvaus

Accu-Chek Rapid-D Link on 90º: een teräskanyylinen infuusiosetti, jossa yhdistyvät helppo ja nopea paikalleen aseetus ja mahdollisimman huomiota herättämätön käyttö sekä katetrin irrotusmahdollisuus.

Käyttöohjeet

Ominaisuudet
 • Ultraohut kanyyli – vain 0,36 mm, yksi maailman ohuimmista – liukuu ihon alla melkein huomaamatta.
 • Katetriliitos vaikeapääsyisiä infuusiokohtia varten, helppo laittaa paikalleen.
 • Kuuluva napsahdus osoittaa, että liitos on hyvin kiinni.
Tekniset Tiedot
Kanyyli:

teräsneula

Asetuskulma:

suora, 90˚

Irrotus:

kyllä, 10 cm:n saparo

Kanyylin pituus:

6,8,10 ja 12 mm

Kanyylin läpimitta:

erittäin ohut (28 Gaugea)

Katetrin pituus:

30, 60, 80 ja 110 cm

Korkeus:

2,7 mm

Käyttötapa
 1. Valitse. sellainen kohta, joka ei ole housujen (tai hameen) vyötärönauhan eikä luiden, arpikudoksen, navan tai viimeksi käyttämäsi infuusiopaikan kohdalla Pese kädet ja puhdista infuusiokohta terveydenhoidon ammattihenkilön antamien ohjeiden mukaisesti. Anna asetuskohdan kuivua ennen kuin laitat Accu-Chek Rapid-D –kanyylin ihoon.
 2. Ota kanyyli ja katetri steriilistä pakkauksesta. Pidä liittimen kahta puolikasta siten, että ne muodostavat ristin. Sovita osat suoraan toisiinsa ja yhdistä ne paikalleen kääntämällä yhtä niistä neljänneskierros myötäpäivään, kunnes ne napsahtavat selvästi ja kuuluvasti paikalleen.
 3. Kierrä luer-liitin (K) hyvin kiinni pumpun yhdistäjän kierteisiin. Varmista, että säiliölokerossa on riittävästi insuliinia sisältävä ampulli. Aseta pumppu kohtisuoraan ja täytä Accu-Chek Rapid-D pumpun valmistajan käyttöohjeiden mukaan. Täytä katetria(F, J) kunnes lääkeaine tulee näkyviin teräskanyylin (A) kärjen kohdalta. Älä jätä ilmakupliaampulliin eikä Accu-Chek Rapid-D:n katetriin.
 4. Pidä Accu-Chek Rapid-D:tä lujasti peukalon ja etusormen välissä levypidikeen (E) kohdalta. Irrota toisella kädellä suojapaperi (D) kiinnityslaastarin pinnasta (C) ja kierrä suojakansi (B) pois teräskanyylista (A).
 5. Nipistä vapaalla kädellä yhteen hieman ihonalaista kudosta puhdistetusta kohdasta. Työnnä Accu-Chek Rapid-D sisään ihon alle kohtisuoraan. Paina kiinnityslaastarin pinta (C) lujasti iholle, varmistaen, että Accu-Chek Rapid-D pysyy luotettavasti paikallaan. Taivuta levypidikettä (E) hieman sivuttain ja poista se. Varmista tätä tehdessäsi, että kiinnityslaastarin pinta asettuu tasaisesti iholle.
 6. Muodosta kuormitusta vapauttava silmukka ja kiinnitä se paikalleen laastarin palalla. Käynnistä pumppu.

Katso infuusiosetin ja insuliinipumpun käyttöä koskevat lisätiedot Accu-Chek Rapid-D Link -käyttöohjekirjasta

 

Lisävarusteet

 • Accu-Chek LinkAssist-asetinlaite
 • Käyttöopas