Accu-Chek®

Tekstin koko Pienennä Suurenna

TervetuloaKirjaudu sisään | Rekisteröidy

Kirjaudu sisään.

Salasana unohtunut?

Hoitajille

Näiltä sivuilta löytyy diabeteshoitajille hyödyllistä asiaa. Kehitämme sivustoa toiveittenne ja tarpeittenne mukaan.

Tutustu sisältöön tarkemmin

Kerro tästä sivusta Lähetä tämä sivu sähköpostilla Tulosta tämä sivu

Jaa tämä linkki:

Sulje X

Lähetä tämä sivu

Kaikki kentät vaaditaan.

Vinkki: Kun lähetät useampaan sähköpostiosoitteeseen, erota jokainen sähköpostiosoite pilkulla

Usein kysyttyä

Jos sinulla on kysymyksiä Accu-Chek-tuotteen käytöstä, verensokerin mittaamisesta, mittarin tai liuskojen säilytyksestä, tai mistä tahansa muusta aiheesta, voi vastaus löytyä alla olevista usein kysytyistä asioista.

Seuraavassa muutamia meille eniten esitettyjä kysymyksiä:

Kolme useimmin kysyttyä asiaa

Kuinka saan otettua verinäytteen?
Vastaus:Pese ensin kätesi hyvin. Hiero sormenpäätäsi, jotta verenkierto vilkastuu. Vältä ottamasta näytettä etusormesta tai peukalosta, koska näitä sormia käytät eniten. Kivuttomimmin saat näytteen ottamalla sen sormenpään reuna-alueelta ja käyttämällä pistämiseen hellävaraista lansettikynää. Paina lansettikynä napakasti näytteenottokohtaa vasten. Laukaise lansettikynä. Tarvittaessa voit hieman puristaa sormivartta. Älä "lypsä". Tarkempia ohjeita demoesityksestä "Hellävarainen näytteenotto".

Katso kaikki kysymykset tästä aiheesta

Miten puhdistan verensokerimittarin ja kuinka usein?
Vastaus:Puhdista mittarisi silloin kun se näyttää likaiselta ja mielellään aina kun avaat uuden pakkauksen testiliuskoja — vähintään kahden kuukauden välein. Puhdista mittari sen käyttöohjekirjassa kerrottujen ohjeiden mukaan. Puhdistamiseen voi käyttää 70 % alkoholia sisältävää puhdistusliuosta. Pyyhi mittari pehmeällä nukattomalla kankaalla ja/tai pumpulipuikolla, joka saa olla kostea mutta ei märkä. Älä päästä kosteutta itse mittariin. Anna mittarin kuivua hyvin.

Katso kaikki kysymykset tästä aiheesta

Kuinka usein minun tulisi mitata verensokerini?
Vastaus:Sinun tulisi mitata verensokerisi niin usein kuin diabeteshoitajasi tai lääkärisi sitä suosittaa.

Katso kaikki kysymykset tästä aiheesta

Tämä verkkosivusto sisältää tietoja tuotteista, jotka kohdennetaan laajalle lukijakunnalle ja voi sisältää tuotteen yksityiskohtia tai tietoja, jotka eivät muutoin ole saatavissa tai voimassa omassa maassasi. Ota huomioon, että me emme ota vastuuta sellaisten tietojen käytöstä, mitkä eivät ehkä noudata voimassa olevaa lakia, määräystä, rekisteröintiä tai käyttöä omassa alkuperämaassasi.